Voedingssupplementen

Eet u drie keer in de week vette vis, nooit suiker en het woord stress komt in uw woordenboek niet voor. Complimenten: u leeft gezond en uw huid zal er prachtig uitzien. Is dit niet het geval – dat geldt helaas voor bijna iedereen – dan kan uw huid voedingssupplementen goed gebruiken.

Onze huid komt er op alle fronten bekaaid vanaf. Het beschermt ons tegen alle invloeden van buitenaf, maar binnenin deelt de huid het laatst mee in de verdeling van de zo belangrijke bouwstoffen. Dat voeding heel belangrijk is voor een mooie huid is duidelijk. Het is jammer genoeg moeilijk om écht gezond te eten. Bovendien bevat veel voeding tegenwoordig minder vitaminen, mineralen en goede stoffen dan ons lichaam graag binnenkrijgt.

Voedingssuppletie is zeer belangrijk bij huidaandoeningen. De huid is immers de spiegel van het lichaam: disbalansen in het lichaam en de psyche uiten zich vaak in de huid. De huid verbeteren en verjongen door intensieve behandelingen geeft het beste resultaat als het lichaam ook de broodnodige stoffen heeft om aan te zetten tot collageen-opbouw. De liefde voor de huid moet immers wel van twee kanten komen: van binnen en van buiten.

© Copyright - Huidverzorgingspraktijk Evelien | Huidverzorgingspraktijk Evelien is aangesloten bij de branchevereniging voor schoonheidsspecialistes de Anbos | Powered by Provisual