Reviews

Lees hier een aantal reviews van mijn cliënten.

14 antwoorden
 1. Anuska zegt:

  Ik was altijd wat laks in de verzorging van mijn huid. Toch ging ik me steeds meer irriteren aan het feit dat ik altijd wel een heel erg rood gezicht had. Na een goed en duidelijk gesprek met Evelien ben ik met een behandeling met de Environ producten gestart. Ik ben meer dan tevreden met het resultaat! En wat een goede adviezen!

 2. jacqueline zegt:

  Ik ben heel enthousiast over de huidverzorgingsproducten van Jane Iredale. Mijn huid is supergevoelig en heb al zo’n beetje alles geprobeerd wat er te koop is, maar telkens reageerde mijn huid allergisch. Nu ik na het professionele advies van Evelien de producten van Jane Iredale ben gaan gebruiken voelt mijn huid heerlijk aan, is de conditie van mijn huid verbeterd en ziet er rustig en goed verzorgt uit.
  De behandelingen van Evelien zijn echt gericht op huidverbetering, maar wanneer je in de behandelstoel ligt voelt het hemels! Evelien weet precies wat ze doet en gebruikt daarbij de allerbeste materialen.
  Door alle bijscholingscursussen en opleidingen blijft ze up to date, en dat merk je aan het professionele advies.

 3. Sabine zegt:

  Na vele jaren met een huidprobleem met mijn gezicht te hebben gelopen, kwam ik bij Evelien terecht. Na behandeling en zeer fijne producten ga ik tegenwoordig met een mooie huid door het leven. Ik kan Evelien met haar kennis en producten U dus zeker aanraden.

 4. Leonie zegt:

  Ruim 20 jaar heb ik gezocht naar een oplossing om de overbeharing in mijn gezicht te laten verdwijnen. Na talloze schoonheidsspecialistes, huid specialisten, beauty centers en -instituten, kwam ik tot de ontstellende conclusie dat al die behandelingen en therapieën mij niet de oplossing hadden geboden die iedere keer weer was beloofd.
  Ik moest er maar mee leren leven dat ik een snor en een baard had, zo dacht ik…..
  Totdat ik toevallig via via bij Evelien kwam. Wat een VAKVROUW! Ze weet heel goed waar ze mee bezig is en ik durfde het aan om een laatste gok te wagen om via de laser definitief van mijn overbeharing af te komen. Inmiddels ben ik een klein jaar bezig en zowaar; mijn beharing neemt af!!! Waarschijnlijk duurt het bij mij iets langer dan gemiddeld, maar het resultaat mag er zijn.
  Volgende maand beginnen we weer met laseren en ik heb zeer hoopvol gestemd.
  Neem van mij aan; ik heb echt alles geprobeerd, maar allen bij Evelien verdwijnt het ongewenste haar écht DEFINITIEF!
  Dus overweeg je om wat te doen aan die vervelende haren, waar dan ook, dan is de laserbehandeling bij Evelien een goede keuze.

 5. Annet zegt:

  Ik ben heel erg enthousiast over de producten en de behandelingen en het eerlijke advies!

 6. Kristel zegt:

  Al jaren gebruik ik de producten van Environ en volg hierin de adviezen van Evelien! Ik heb nooit geen puistjes of mee-eters meer gehad, de roodheid in mijn huid is erg verminderd en heb super fijne make-up die je huid meteen ook verzorgt. De kennis van Evelien en de producten waarmee zij werkt zijn voor mij heel waardevol! Echt een aanrader voor huidverbetering én make-up!

 7. Loes zegt:

  Vanaf de puberteit heb ik last gehad van acne en heb al diverse schoonheidssalons en dermatologen bezocht in mijn leven.
  Nu ben ik al enkele jaren onder behandeling van Evelien en bij haar gaat het om huidverbetering met eerlijk advies over de beste producten die je maar kunt wensen.
  Ik ben nu 60 jaar en mijn huid is niet meer rood of vlekkerig en ik heb geen last meer van een onzuivere huid.
  Evelien wil er helemaal voor gaan!En dat voelt goed.
  Ze is zo professioneel als de website vermeldt; je bent bij haar in goede handen!

 8. Lisette zegt:

  Kom al jaren bij evelien. Wat een kennis en advies. Ook haar producten ben ik erg over te spreken. kan niet meer zonder. Zeker een aanrader.

 9. Lieke zegt:

  Evelien is betrokken, enthousiast en professioneel. Ze heeft passie voor haar vak en dat straalt ze uit! Doordat ze regelmatig scholingen volgt blijft ze up- to-date. Al jaren gebruik ik de producten van Environ, een aanrader!

 10. Jacqueline zegt:

  Ik heb nu 3 laserbehandelingen gehad voor oksel en bikinilijn. Tijdens het laseren voel je prikken pijn maar deze is weg zodra het laseren stopt. Daarna heb je echt nergens geen pijn of last meer van en na de tweede behandeling had ik al zoveel resultaat dat ik van af toen niet meer heb geschoren. Ben zeer tevreden over het resultaat.

 11. Loes zegt:

  Laserbehandeling. Toen Evelien mij vertelde over de laserbehandeling was ik enthousiast maar ik vond het ook best een beetje eng. Jarenlang ging ik met mesjes, crèmes en scheerapparaat de vele, lange zwarte haren op mijn onder- en bovenbenen te lijf. In de winter deed ik dat 1 x per week en in de zomer dagelijks. Spontaan naar strand of zwembad ging niet, want ik moest eerst scheren. Ik ben als een van de eerste bij Evelien gestart met de behandeling. De eerste behandeling was doorbijten, wie mooi wil zijn moet pijn lijden zei mijn vader altijd. Ja het was niet altijd pijnloos, maar het resultaat is bij mij geweldig. Ik ben er reuze blij mee. Ik ben niet meer bezig met haren op mijn benen, heel af en toe scheer ik nog een enkel haartje weg. Gezien het mooie resultaat heb ik ook mijn oksels en bikinilijf laten laseren met het zelfde mooie resultaat!

 12. Elle zegt:

  Al vele jaren ben ik vaste klant bij Evelien. Ik had ernstige problemen met mijn huid. Evelien heeft ervoor gezorgd dat mijn huid weer rustig en mooi is geworden en daar ben ik haar ontzettend dankbaar voor.
  Professioneel, zeer vakkundig, enthousiast, komt altijd afspraken en beloftes na en heel erg prettig in de omgang. Als ik hier een punt mocht geven, dan kreeg Evelien en haar praktijk een dikke 10!
  Daarnaast ben ik erg enthousiast over de huidverzorgingslijn en de make-up produkten. Van Evelien heb ik al vele goede make-up tips gekregen.

 13. Yvonne zegt:

  Inmiddels al 5 laserbehandelingen gehad van oksels en bikinilijn en wat een mooi resultaat! Voorheen na het ontharen een zeer geïrriteerde huid.
  Gelukkig is dat verleden tijd.
  Ben zeer tevreden over de behandeling en zeker over het resultaat!
  Het enige waar ik spijt van heb is dat ik het niet eerder heb laten doen!

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© Copyright - Huidverzorgingspraktijk Evelien | Huidverzorgingspraktijk Evelien is aangesloten bij de branchevereniging voor schoonheidsspecialistes de Anbos | Powered by Provisual