Injectables

De injectables in mijn praktijk worden verzorgd door Nadine Verburg.

Nadine heeft zich als huisarts ook altijd geïnteresseerd in de cosmetische geneeskunde. De combinatie van de medische en esthetische aspecten vindt ze het leukst. Behandelingen tegen overmatig zweten en hoofdpijn, maar ook behandelingen die de natuurlijke schoonheid accentueren. Haar doel is om samen naar een natuurlijk resultaat te werken en met iets kleins een positief gevoel te creëren.

Wat is Botox?
Botulinetoxine A is een eiwit dat wordt geproduceerd door de bacterie Clostridium Botulinum, het blokkeert de prikkeloverdracht van zenuw naar spier. Na het inspuiten van Botox in de spier ontstaat ontspanning van de spier met als gevolg dat ook de huid daarboven ontspant, waardoor fijne lijnen verdwijnen en diepe rimpels vervagen. Een Botox behandeling kan op die manier zelfs rimpelvorming voorkomen.

Wat zijn fillers?
Fillers zijn stoffen die worden geïnjecteerd in de huid voor tijdelijke verjonging en herstel van de huid. Door het verouderingsproces krimpt het skelet en neemt het hyaluronzuur dat van nature in de huid voorkomt af. Hyaluronzuur is verantwoordelijk voor stevigheid, elasticiteit en hydratatie van de huid. Naarmate we ouder worden gaat er dus volume verloren en droogt de huid uit. Hyaluronzuur fillers zijn wereldwijd de meest gebruikte fillers. Door het inbrengen van een kleine hoeveelheid hyaluronzuur wordt het vochtgehalte in de huid hersteld en zullen rimpels verzachten of zelfs verdwijnen. Ook kan er meer volume gegeven worden aan het gezicht of lippen.

© Copyright - Huidverzorgingspraktijk Evelien | Huidverzorgingspraktijk Evelien is aangesloten bij de branchevereniging voor schoonheidsspecialistes de Anbos | Powered by Provisual