Huidoneffenheden verwijderen

Heb je last van storende huidoneffenheden op je huid? Plekjes, bultjes. Deze worden vaak aangeduid als huidoneffenheden en kunnen zowel voelbaar als cosmetisch storend zijn, met name in het gezicht en de hals. Gelukkig zijn er meerdere methoden om deze ongewenste huidproblemen te behandelen:
1. Zapper: Een apparaatje dat huidoneffenheden wegbrandt.
2. Coaguleren door middel van een naaldje wat warmte geeft.
3. Laser coagulatie: Speciale laserlichtgolven worden gebruikt om de huidoneffenheid snel te verwijderen.

Hoe verloopt de behandeling?
Tijdens het intakegesprek wordt de huidoneffenheid geïnspecteerd en als het nodig is, wordt doorverwezen naar uw huisarts voor nader onderzoek.
Je neemt plaats in de stoel en de huidoneffenheid wordt ontsmet met huidalcohol. Vervolgens wordt deze verwijderd met een van de
bovengenoemde methoden. Je voelt mogelijk een vorm van stroom of warmte van de huid, maar dit is goed te verdragen. Na de behandeling blijft er mogelijk een zwart plekje of schaafwondje over, dat binnen twee weken geneest. Het is belangrijk om van het korstje af te blijven om het genezingsproces niet te verstoren.

Resultaten van de behandeling
Na de behandeling is de huid gladder en egaler, zonder littekenvorming.
Meestal volstaat 1 tot 3 behandelingen.

© Copyright - Huidverzorgingspraktijk Evelien | Huidverzorgingspraktijk Evelien is aangesloten bij de branchevereniging voor schoonheidsspecialistes de Anbos | Powered by Provisual